Home » My Blog » A G3 stúdióban forgattunk!

A G3 stúdióban forgattunk!

Hogyan kerültünk a G3 stúdióba, avagy miért nem jó télen (sem) szabad téren fotózni

Sajnos beköszöntött a tél és vele együtt az év legnehezebb időszaka a fotózás szempontjából. Vastag pulóvereket, sapkákat fotóztunk volna az egyik újság hirdetéseihez, de ez sajnos megint csak problémába ütközött. Úgy terveztük, egy békés napon az egyik közeli parkban majd lefoglalunk magunknak egy kis részt a fotózáshoz, de persze ember tervez, Isten végez és ez megint csak be lett bizonyítva, hiszen igazán pórul jártunk. Úgy alakult, hogy napok óta esett már, mire eljutottunk a fotózásig, és nem csak, hogy akkor is zuhogott, amikor éppen mentünk, de még a park egy nagy sárdomb volt inkább, mint egy hely, ahol dolgozni lehet. Szóval a fotózás el lett halasztva, helyünk meg nem volt, és mivel másodszor már senki sem akarta a természet erőire bízni a munkánk sikerességét, ezért keresnünk kellett egy fotóstúdiót. Kisebb kutakodás után pedig közös erővel rá is találtunk a G3 stúdióra, amely rendkívüli kényelmességgel és felkészültséggel fogadja az összes bérlőjét.

Miért volt jó a G3 stúdióban fotózni?

Mert minden készen állt, mire odaértünk. Gyakorlatilag tökéletes a hely mindenféle képek készítéséhez, fel vannak szerelve világítással, paravánokkal, fodrászokkal, pihenővel. Természetesen lehetőség van az internetet használni, saját díszletet hozni és még bérelni is. Könnyen tudtunk parkolni a néhány méterre lévő őrzött parkolóban, így a felszerelés cipelése sem okozott gondot számunka. Így volt ez a lifttel is, amiben könnyedén tudunk volna nagyobb és súlyosabb díszleti darabokat is szállítani. Le tudtunk kényelmesen ülni, tényleg nagyon jó hangulatban telhetett így a fotózás a meleg, száraz helyen a kinti idő viszontagságaitól megkímélten. Számomra egy teljesen új élmény volt egy ilyen helyen fotózni. Hiszen itt tényleg a legnagyobb kényelemben tudtunk dolgozni, látszik is, hogy egy fotós csapat készítette a stúdiót. Foglalkoznak karácsonyi fotózással is és van Greenbox stúdiójuk is. Számomra igazán meglepő volt, hogy így is lehet csinálni a dolgokat. Amikor csak lehetőségem lesz, itt fogom tartani a fotózást, hiszen tényleg minden tökéletes volt a G3 stúdiónak hála. Nem tudom, mások mennyire szeretik a gördülékeny munkát a sok kihívás helyett, számomra azonban ez tényleg egy nagy dolog, amely úgy érzem, megkönnyíti a munkám és ezáltal az életem is.

Hol érhetjük el a G3 stúdiót

Be is teszek ide egy linket a G3 stúdió oldaláról, ahol bővebben tudunk tájékozódni a szolgáltatásról, amit nyújtanak és persze képeket is láthatunk a G3 stúdióról. Láthatjuk továbbá a kapott felszereléseket és a bérelhető felszerelések listáját, illetve a különböző stúdiókról érdeklődhetünk. Úgyhogy nincs más hátra, íme a link, amely remélem sok segítséget fog nyújtani néhány embernek: https://www.g3studio.hu/rolunk/ . Szerintem fotósként még akkor is legalább mentsük el az oldal elérhetőségét, hogyha most nem feltétlenül van szükségünk a G3 stúdió szolgáltatásaira. Hiszen bármikor közbejöhet valami. Lemondhatja a bérlést egy másik stúdió, eshet eső, jöhet jég és fagy. A kültéri fotózásoknak amúgy is megvan a maga átka. A szél, a Nap, az emberek, gyakorlatilag minden, amit el tudunk képzelni. Úgyhogy szerintem a G3 stúdió szolgáltatása igazán hiánypótló a szakmában, én mindenkinek ajánlom. Legyen éjjel vagy nappal, a G3 stúdió a rendelkezésünkre áll majd.

A G3 stúdió a legjobb döntés a fotózásra

Szabad téren az egyik legnagyobb probléma talán a járókelőkkel van. Persze le lehet foglalni saját magunk részére egy kisebb teret, azonban még így is nehéz megakadályozni azt, hogy valaki bele ne lógjon a képbe. Ez egyrészt dühítő, másrészt sokszor jogsértő is. Na de mi a helyzet éppen akkor, hogyha mondjuk tömegekről szeretnénk képet esetleg? Egy esti városképet vagy egy hidat fotózni jól láthatóan? Ha az ilyen képek jogszabályairól szeretnénk még bővebb tájékozódási pontokat kapni, akkor ezen a linken található szöveg majd biztosan a segítségünkre lesz. Szerintem már csak ezért is sokkal érdemesebb egy fotóstúdiót igénybe venni, ami akkor már lehet a G3 stúdió is, hiszen tényleg az egyik legjobb, amelyben én már próbálkoztam. Szerintem ennél kényelmesebb és megfelelőbb stúdiót keresve sem találhatnánk.

Úgyhogy remélem a cikkem hasznos volt azok számára, akik olvasták és érdekli őket a fotózás vagy éppen ez a szakmájuk. A G3 fotóstúdió szerintem mindenki számára hasznos oldal és fotózási hely lehet, hiszen egyszerre hasznos és kényelmes, tényleg mindenben segíti azokat, akik tőlük bérelnek helyiséget. Én nem bántam meg, hogy az ő segítségüket kellett igénybe vennem. Megérte az a pár nap csúszás a fotózással is, hiszen ha nem így történt volna, még most sem ismerném a G3 fotóstúdió lehetőségét, ami hiba lett volna. Hiszen akkor a többi fotózásommal is sokat szenvedhetnék, így viszont úgy érzem, van egy biztos hely az életemben, ahol tudom, biztosan jó és minőségi képeket készíthetek, legyen hó vagy jég odakint.